Cele mai notabile inovații din noul Galaxy Watch 4 de la Samsung

Samsung a lansat recent cel mai nou membru al liniei sale de smartwatch-uri, Galaxy Watch 4. Acest nou dispozitiv se mândrește cu o varietate de inovații notabile care îi vor impresiona cu siguranță pe pasionații de smartwatch-uri. De la îmbunătățirea urmăririi stării de sănătate la un sistem de operare reproiectat, Galaxy Watch 4 este plin de caracteristici care îl fac să se diferențieze de concurență. În acest articol, vom explora unele dintre cele mai notabile inovații ale noului Galaxy Watch 4 de la Samsung.

Sistem de operare reproiectat
Una dintre cele mai semnificative modificări aduse la Galaxy Watch 4 este sistemul de operare. Noul dispozitiv rulează pe cel mai recent sistem de operare pentru dispozitive portabile de la Samsung, Wear OS 3. Acest nou sistem de operare este rezultatul unei colaborări între Samsung și Google și combină cele mai bune din ambele lumi.

Wear OS 3 a fost reproiectat pentru a oferi o experiență mai simplificată și mai ușor de utilizat. Ecranul de pornire afișează acum mai multe informații dintr-o privire, inclusiv ritmul cardiac, numărul de pași și alte date relevante pentru sănătate. Sertarul de aplicații a fost, de asemenea, reproiectat, facilitând găsirea și lansarea aplicațiilor.

Urmărire îmbunătățită a stării de sănătate
Samsung a fost întotdeauna cunoscută pentru atenția acordată urmăririi sănătății, iar Galaxy Watch 4 nu face excepție. Dispozitivul vine cu o suită de senzori îmbunătățită care permite o urmărire mai precisă a parametrilor de sănătate. Galaxy Watch 4 poate monitoriza ritmul cardiac, tensiunea arterială și ECG-ul, precum și urmărirea somnului, a pașilor și a altor activități.

Una dintre cele mai notabile funcții de urmărire a sănătății din Galaxy Watch 4 este noul senzor BioActive. Acest senzor combină senzori optici și senzori electrici pentru a vă măsura compoziția corporală, inclusiv procentul de grăsime corporală, masa musculară scheletică și multe altele. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă față de dispozitivele anterioare, care puteau măsura doar parametrii de sănătate de bază, cum ar fi ritmul cardiac și pașii.

Funcții de fitness mai avansate
Pe lângă îmbunătățirea urmăririi stării de sănătate, Galaxy Watch 4 vine, de asemenea, cu funcții de fitness mai avansate. Dispozitivul include 95 de moduri diferite de antrenament, inclusiv alergare, ciclism, înot și multe altele. De asemenea, dispune de o nouă funcție de compoziție corporală, care vă poate oferi o imagine mai completă a nivelului dvs. general de fitness.

O altă funcție de fitness notabilă din Galaxy Watch 4 este noua funcție de analiză a alergării. Această funcție utilizează algoritmi avansați pentru a analiza forma ta de alergare și pentru a-ți oferi feedback în timp real despre cum să te îmbunătățești. Poate măsura lungimea pasului, cadența și multe altele și poate oferi un coaching personalizat pentru a vă ajuta să alergați mai eficient.

Durata de viață a bateriei îmbunătățită
Durata de viață a bateriei a fost întotdeauna o preocupare pentru utilizatorii de ceasuri inteligente, dar Samsung a făcut îmbunătățiri semnificative în acest domeniu cu Galaxy Watch 4. Dispozitivul dispune acum de o baterie mai mare decât modelele anterioare, care poate oferi o autonomie de până la 40 de ore la o singură încărcare. În plus, dispozitivul vine cu un nou mod de economisire a bateriei care poate prelungi și mai mult durata de viață a bateriei.

Galaxy Watch 4 dispune, de asemenea, de o nouă funcție de încărcare fără fir, care vă permite să încărcați dispozitivul cu ajutorul oricărui pad de încărcare fără fir compatibil Qi. Aceasta reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de modelele anterioare, care necesitau un dock de încărcare proprietar.

Design elegant
Pe lângă funcțiile sale impresionante, Galaxy Watch 4 se mândrește și cu un design elegant, care cu siguranță va întoarce capetele. Dispozitivul este disponibil în două dimensiuni diferite, 40 mm și 44 mm, pentru a se potrivi unei varietăți de mărimi de încheieturi. De asemenea, dispune de un design elegant și modern, care se potrivește perfect cu orice ținută.

Galaxy Watch 4 este disponibil în două modele diferite: modelul standard și Galaxy Watch 4 Classic. Modelul Classic are un design mai tradițional de ceas cu o lunetă rotativă pentru navigare, în timp ce modelul standard are un design mai modern, cu o lunetă sensibilă la atingere.

 

Conectivitate îmbunătățită
În cele din urmă, Galaxy Watch 4 vine, de asemenea, cu funcții de conectivitate îmbunătățite care îl fac mai util ca niciodată Galaxy Watch 4 are un difuzor și un microfon încorporate, permițându-vă să răspundeți la apeluri direct de la încheietura mâinii. De asemenea, are un GPS încorporat, care vă poate urmări locația fără a fi nevoie să fie conectat la un smartphone. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă față de modelele anterioare, care necesitau o conexiune la un smartphone pentru urmărirea GPS.

Dispozitivul dispune, de asemenea, de o conectivitate îmbunătățită cu alte dispozitive Samsung, cum ar fi Galaxy Buds. Cu noua funcție Auto Switch, puteți comuta fără probleme între Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds atunci când răspundeți la apeluri sau ascultați muzică.

În plus, Galaxy Watch 4 vine cu o integrare îmbunătățită cu Google Assistant. Puteți utiliza comenzi vocale pentru a vă controla dispozitivele inteligente de acasă, pentru a seta memento-uri și multe altele, totul de la încheietura mâinii.

În general, Galaxy Watch 4 este un dispozitiv impresionant care oferă o serie de caracteristici inovatoare și îmbunătățiri față de modelele anterioare. Cu o mai bună urmărire a stării de sănătate, funcții avansate de fitness, un design elegant și o conectivitate îmbunătățită, Galaxy Watch 4 este un smartwatch care va atrage cu siguranță o gamă largă de utilizatori. Fie că sunteți un pasionat de fitness, un profesionist pasionat de tehnologie sau pur și simplu sunteți în căutarea unui accesoriu elegant, Galaxy Watch 4 merită cu siguranță luat în considerare.

 

Leave a Comment