Cele mai recente smartphone-uri Samsung de pe piață?

Samsung este un jucător important pe piața smartphone-urilor de mulți ani. Gigantul tehnologic sud-coreean a lansat în mod constant dispozitive noi și inovatoare, fiecare dintre ele depășindu-și predecesorul în ceea ce privește caracteristicile și capacitățile. În acest articol, vom examina mai îndeaproape cele mai recente smartphone-uri Samsung de pe piață și ce au de oferit.

Seria Samsung Galaxy S21

Seria Samsung Galaxy S21 este cea mai recentă linie de smartphone-uri emblematice de la Samsung. Seria este formată din trei dispozitive: Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Aceste telefoane au fost lansate în ianuarie 2021 și au primit recenzii pozitive pentru designul, capacitățile camerei foto și performanța lor.

Design

Seria Samsung Galaxy S21 are un design elegant și modern, care este atât elegant, cât și funcțional. Telefoanele sunt disponibile într-o gamă de culori, inclusiv Phantom Black, Phantom Silver, Phantom Violet, Phantom Pink și Phantom Gray. Dispozitivele au un spate din sticlă și o ramă din aluminiu, ceea ce le conferă un aspect și o senzație premium.

Una dintre cele mai semnificative modificări de design ale seriei Galaxy S21 este modulul camerei foto. Protuberanța camerei este acum integrată în rama telefonului, oferind dispozitivului un aspect mai aerodinamic. Camera frontală este, de asemenea, mai mică, ceea ce o face mai puțin vizibilă.

Afișaj

Seria Samsung Galaxy S21 dispune de un ecran uimitor, perfect pentru streaming de filme, jocuri și navigare pe internet. Galaxy S21 și S21+ au un ecran de 6,2 inci și, respectiv, 6,7 inci, în timp ce Galaxy S21 Ultra se mândrește cu un ecran masiv de 6,8 inci.

Toate cele trei dispozitive dispun de un ecran Dynamic AMOLED 2X cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli pentru S21 și S21+ și de 1440 x 3200 pixeli pentru S21 Ultra. Dispozitivele au, de asemenea, o rată de reîmprospătare de 120 Hz, ceea ce face ca derularea și glisarea să fie mai fluide ca niciodată.

Camera

Seria Samsung Galaxy S21 este cunoscută pentru capacitățile excepționale ale camerei sale foto. Dispozitivele dispun de un sistem de cameră cu trei lentile pe S21 și S21+, în timp ce S21 Ultra are un sistem de cameră cu patru lentile.

Galaxy S21 și S21+ dispun de o cameră ultra-wide de 12MP, o cameră cu unghi larg de 12MP și o cameră teleobiectiv de 64MP. S21 Ultra are o cameră cu unghi larg de 108MP, o cameră ultra-wide de 12MP, o cameră teleobiectiv periscop de 10MP și o cameră teleobiectiv de 10MP.

Toate cele trei dispozitive au, de asemenea, o cameră frontală de 10MP pentru a face selfie-uri și a efectua apeluri video. Camerele de pe seria Galaxy S21 sunt capabile să capteze fotografii și clipuri video uimitoare în orice condiții de iluminare, ceea ce le face perfecte pentru pasionații de fotografie.

 

Leave a Comment