ÎN DIRECT – PSG-Troyes: Parisul împodobit în Parc de ESTAC

PSG ȘOCAT DE TROYES LA PAUZĂ!

Este pauza la Parc! Paris și Troyes se despart pe un 1 la 1 foarte bun! Condus după 3 minute de ESTAC, PSG a avut timp să se trezească, dar a egalat datorită golului secund al săptămânii al lui Carlos Soler, bine servit de Neymar. Troyes a fost foarte confortabil la contraatac, iar Gallon a făcut câteva salvari bune.

Vitinha îl găsește pe Gallon în grevă

La intrarea în suprafață, Vitinha aruncă o lovitură puternică, dar este prea mult pe Gallon, care își împinge pumnii în liniște. Parisul este aproape de golul doi!

ALTA OPRIRE DE GALON!

Centrarea perfectă a lui Vitinha asupra lui Messi care se aplică la cap! Îl forțează pe Gallon la o oprire reflexă încă perfectă!

GALLON OPRIște lovitura liberă a lui NEYMAR!

Lovitură liberă foarte bine plasată pentru PSG la intrarea în suprafață. Messi și Neymar sunt în preajma mingii, dar brazilianul a lăsat mingea jos… Neymar îl ia în cele din urmă din partea deschisă și îl forțează pe Gallon să facă o salvare reflexă!

Posesie sterilă pentru Paris

ESTAC se apără la 10 în fața suprafeței sale și nu permite Parisului să găsească spații cu ușurință! Messi încearcă o lovitură de pivot, dar este contracarată!

Mbappé destul de discret

Kylian Mbappé se luptă să se arate în această întâlnire, spre deosebire de Messi și Neymar. Atacantul PSG încearcă totuși să facă diferența de viteză, dar apărarea îl conține bine.

Vigilanta donnarumma

Corner pentru ESTAC bine câștigat de Mama Baldé! Rony Lopes o ia și o forțează pe Donnarumma să facă un pumn.

Frumoasă anticipare de la Mukiele

Troyes continuă să ridice curat și Conté încearcă să-l lanseze pe Baldé în profunzime! Mukiele interceptează la un tackle bun!

EGALIZAREA PSG!

Ce deschidere strălucitoare de la Neymar în cursa lui Soler! Spaniolul își folosește controlul pentru a evita Galonul și a termina cu piciorul stâng! 1 la 1, Parisul revine la înălțime!

NEYMAR APROAPE DE UN GOL MAGNIFIC!

Găsit în fața suprafeței, Neymar nu se deranjează cu driblingul și trimite o lovitură grea care zboară stâlpul lui Galon!

MAREA GRAVE A LUI RAMOS!

Neatacat aproape de suprafata, Sergio Ramos trimite o lovitura puternica in tinta care il obliga pe Gallon sa respinga incercarea cu pumnii!

Mama Baldé încearcă un lob

Găsită la 35 de metri dar foarte singură, Mama Baldé încearcă mâna la lob dar este foarte prost executat!

Parisul încă inofensiv

Corner pentru PSG primit de Kouame după o centrare a lui Mukiele. Messi egalează la două cu Verratti, dar se termină în mănușile lui Gallon.

Paris în dificultate

La fiecare minge câștigată în cercul central, Troyes reușește să pună în dificultate PSG cu proiecții foarte rapide!

TROYES APROAPE DE 2-0!

Minge adâncă superbă de la Odobert pentru Conté care se revarsă prea ușor! Centrează la stâlpul îndepărtat pentru Lopes care își vede recuperarea atinsă de Donnarumma!

Neymar s-a oprit la rândul său

PSG încearcă să egaleze foarte repede, dar lovitura din voleu a lui Neymar este blocată!

Soler a contracarat îngust!

Mingea mica ustura de la Neymar in profunzime pentru Messi care da inapoi fara sa se uite! Soler încearcă un wrap dar este contracarat!

Galonul se încălzește

Lovitură liberă pentru PSG pe teren și Messi îl ia! Încearcă să o pună la stâlpul îndepărtat, dar intervine Gallon!

BUUUUUT DE TROYES!

Dar ce surpriză uriașă la Parc des Princes! Se revarsă perfect pe stânga cu Conté care centrează spre Lopes care ratează recuperarea! Portughezul îl schimbă pe Baldé care termină cu un voleu ultra-puternic! 1 la 0 pentru Troyes!

Un festival așteptat de la MNM?

Parisul este echipa împotriva căreia Troyes a primit cele mai multe goluri în Ligue 1 (47 în 20 de meciuri). Estac ramane la 15 intalniri consecutive fara poarta curata in fata lui PSG, pastrand pentru ultima data poarta curata pe 4 noiembrie 2001, in timpul ultimului succes in fata parizienilor (1-0).

PSG-TROYES ÎNCEPE!

Și iată-ne pentru restul zilei a 13-a din Ligue 1 cu PSG care îl primește pe Troyes la Parc des Princes. După festivalul ofensiv împotriva Haifei (7-2), Parisul vrea să-și continue avântul cu MNM-ul său și revenirea lui Presnel Kimpembe.

Speranță pentru ESTAC?

Parisul este singura echipă care nu a primit nici un gol în urma unei piese goale în Ligue 1 în acest sezon, ultima datând din 8 mai împotriva lui… Troyes (penalty de Florian Tardieu).

Mbappé alături de cei mai mari

Împotriva lui Ajaccio, Kylian Mbappé a atins 200 de goluri în al 194-lea meci din Ligue 1 (145 de goluri, 55 de pase decisive), un raport de 1,03. Doar 3 jucători s-au descurcat mai bine decât atacantul parizian în cele 5 mari ligi europene de când Opta i-a analizat pe toți (2006/07): Lionel Messi (1,3), Erling Haaland (1,24) și Cristiano Ronaldo (1,14).

Partea de jos a tribunei Auteuil s-a închis

Fundul standului Auteuil este închis după sancțiunile LFP. Rețineți că PSG va juca cu al treilea tricou.

NP

Partea de jos a tribunei Auteuil înaintea PSG-Troyes © RMC Sport

Compoziția pariziană, fără Marquinhos dar cu balama Ramos-Kimpembe

Așa cum a anunțat RMC Sport, Marquinhos este un înlocuitor la start. Balamaua PSG este formată din Sergio Ramos și Presnel Kimpembe. MNM ține în atac, la fel și Verratti la mijloc.

Compoziția PSG: Donnarumma – Mukiele, Ramos, Kimpembe, Bernat – Soler, Verratti, Vitinha – Neymar – Messi, Mbappe.

Troianul unsprezece, cu Mama Baldé în frunte

Compoziția din Troyes: Galon – T. Baldé, Palmer-Brown, Porozo, Salmier – Conté, Chevalerin, Kouamé, Lopes, Odobert – M. Baldé.

Formația probabilă a lui PSG, cu balama Kimpembe-Ramos

După recitalul împotriva lui Maccabi Haifa din Liga Campionilor și chiar înainte de călătoria la Torino care să determine pentru primul loc în grupa din C1, Christophe Galtier ar trebui să se rotească în această după-amiază de sâmbătă.

De la ultimul meci sunt așteptate cel puțin trei schimbări. În apărare, Marquinhos, care a fost înlocuit o singură dată de la începutul sezonului, ar putea respira. Ceea ce ar permite să-i vedem pe Presnel Kimpembe și Sergio Ramos împreună în axă.

La mijloc, Marco Verratti își va găsi locul. Ar trebui să fie însoțit de Vitinha și Carlos Soler. Marți seara, intrarea convingătoare în joc a spaniolul nu a scăpat staff-ului. El a fost considerat la sosire ca un jucător care se putea încadra în cele trei locuri de atac. Performanța sa la mijlocul terenului ar putea împinge staff-ul să-și schimbe gândirea. Fostul jucător al Valencia a fost mai confortabil când începe din spate, cu fața jocului. În acest registru a marcat primul său gol în culorile lui PSG împotriva lui Maccabi Haifa.

Compoziția probabilă a lui PSG, în 4-3-1-2: Donnarumma – Mukiele, Ramos, Kimpembe, Bernat – Soler, Verratti, Vitinha – Neymar – Messi, Mbappe.

FH

Și Hugo Ekitike trebuie să se descurce mai bine

Antrenorul parizian a vorbit și despre Hugo Ekitike, foarte puțin folosit de la începutul sezonului, și foarte discret când joacă. Galtier a precizat că fostul Rémois a trebuit să facă mai mult pentru a revendica mai multe minute pe teren.

>>> Mai multe informații aici

Presnel Kimpembe s-a întors

Relansat marți seara în C1, Presnel Kimpembe își revendică un loc de start în această după-amiază. Christophe Galtier a discutat pe larg, vineri, în fața presei, despre cazul său și despre modul în care intenționează să gestioneze concurența în apărare.

>>> Vă explicăm totul aici

PSG în plină desfășurare

Lider al Ligii 1 cu 32 de puncte, PSG primește în bârlogul său actualul 11, care are 13 unități. Toate la câteva zile după demonstrația sa ofensivă împotriva lui Maccabi Haifa în Liga Campionilor (7-2).

Bună !

Bun venit la această transmisie în direct a meciului PSG-Troyes, pentru cea de-a 13-a zi a Ligue 1. Lovitură de start la ora 17, la Parc des Princes.

Add Comment