Johnny Depp „a apucat-o pe Amber Heard de păr și a dat-o cu piciorul”, a mărturisit sora actriței la proces

De la începutul procesului, am asistat în esență la o luptă „cuvânt contra cuvânt”. Amber Heard asigură, fotografii cu vânătăi în sprijin, că Johnny Depp a lovit-o regulat de câțiva ani, iar actorul jură că nu a ridicat niciodată mâna asupra fostei sale soții. Dar pentru prima dată, miercuri, acuzațiile lui Amber Heard au fost direct coroborate de un martor aflat la tribună: de sora ei, Whitney Henriquez, care le-a spus juraților că a asistat la o ceartă violentă între soți.

Pe 23 martie 2015, la o lună după nuntă, cuplul a schimbat insulte „cu adevărat răutăcioase”, potrivit Whitney Henriquez, în duplexul lor din Los Angeles. Vrea să-și ducă sora în apartamentul vecin în care locuiește. Dar Johnny Depp „aleargă pe scări și mă lovește cu piciorul în spate”, a spus ea la tribună. „O aud pe Amber țipând „La naiba, nu-mi atinge sora”, ea îl lovește cu pumnul și o lovitură. Și acolo o apucă”, a explicat ea. Când garda de corp a lui Johnny Depp se grăbește, „o apucase deja de păr cu o mână și o lovea cu cealaltă”, a spus Whitney Henriquez.

Gardianul reușește în sfârșit să-l scape pe actor și își duce sora într-o cameră încuiată. „Îl aud pe Johnny țipând insulte, aud zgomote de lucruri rupte”, a spus ea după aceea. Ea a explicat că a doua zi a găsit dulapurile cu haine ale lui Amber Heard „complet distruse” și multe articole sparte în bucătărie. Disputa a început când actrița în vârstă de 36 de ani și-a acuzat soțul că a înșelat-o după ce a găsit pe telefonul său mesaje text adresate unei alte femei.

Preia

Whitney Henriquez a susținut că a fost singura ceartă violentă la care a fost martoră în timpul relației lor. După acest incident, doamna Henriquez asigură că Johnny Depp i-a cerut să semneze un acord de confidențialitate, ceea ce nu a făcut. Ea s-a îndepărtat ceva timp mai târziu.

La cârmă, ea a mai explicat că atitudinea actorului din saga piratii din Caraibe schimbat sub influența drogurilor și alcoolului. „Când era treaz, era minunat, când nu era, era groaznic”, a spus ea. „Dacă se droga sau bea, aproape întotdeauna exista o ceartă”. Ea a povestit, de asemenea, preluarea lentă de către Johnny Depp a vieții lui Amber Heard: acesta i-a cerut stilistului actriței să aleagă ținute de gală „din ce în ce mai conservatoare”, s-a opus anumitor roluri și a refuzat că are un cod confidențial pentru telefonul ei mobil.

În mai 2016, când în cele din urmă a depus cererea de divorț, Amber Heard „era rea ​​din punct de vedere fizic, avea 45 kg toată umedă, avea fața slăbită”, a spus sora ei în vârstă de 34 de ani.

Un make-up artist mărturisește că are vânătăi camuflate

Marți, avocații lui Johnny Depp au încercat să semene îndoiala în mintea juriului cu privire la fotografiile cu ceea ce Amber Heard prezintă ca răni pe care le învinovățește pe Johnny Depp. Dar, în total, patru martori au susținut că au văzut vânătăi și tăieturi cu proprii ochi, în timp ce recunosc, cu excepția surorii lui Amber Heard, că nu l-au văzut niciodată pe Johnny Depp lovind-o pe fosta lui soție.

O make-up artist, Melanie Inglessis, a confirmat că a ascuns vânătăi și o buză deschisă sub „machiaj intens” în decembrie 2015, înainte de spectacolul The James Corden. „Părea că cineva i-a dat o mică lovitură de cap”, a mărturisit ea.

Actorul în vârstă de 58 de ani, care a depus mărturie la sfârșitul lunii aprilie, a recunoscut consumul intens de droguri și alcool, dar a negat că a ridicat vreodată mâna asupra lui Amber Heard și a insistat că ea a fost cea violentă.

Johnny Depp o acuză pe fosta lui soție că i-a distrus reputația și cariera, susținând într-o rubrică publicată în 2018 de washington post că a suferit violență domestică cu doi ani mai devreme, fără însă a-și menționa numele.

El pretinde daune de 50 de milioane de dolari. Actrița, cunoscută pentru rolul din Aquaman, a contraatacat si cere dubla. Deliberările urmează să continue până pe 27 mai, după care cei șapte jurați se vor retrage pentru a delibera.

Add Comment