Le Club | Arbitres qui ramassent les bâtons, fameuses considérations futures et… pubs sur les bandes !

Un lot mare astăzi. Ceea ce înseamnă că este mai mult loc pentru următoarele întrebări!


Învinsul norocos

În tenis, cum este ratat norocos când un jucător pierde tabloul principal? Mai mult de un jucător va fi pierdut în calificări. De ce este ales unul mai degrabă decât altul?

Lucie St-Arneault

Răspuns de la Nicholas Richard:

The învinși norocoși sunt aleși în funcție de jucătorii care au ajuns în ultima etapă de calificare. Cel mai bine clasat jucător dintre cei care au pierdut în ultima rundă este favorizat. Dacă există o nevoie suplimentară, numele jucătorilor care dețin un clasament sunt extrase la întâmplare. Astfel, un jucător care poate fi clasat mai jos decât altul ar putea avea loc în tabloul principal, din cauza întâmplării.

Celebrele considerente de viitor


FOTO DOMINICK GRAVEL, ARHIVELE LA PRESSE

Sean Monahan în timpul unui meci al Canadiens împotriva Pittsburgh Penguins pe 12 noiembrie

Vom ști vreodată considerentele viitoare care au fost date între Calgary Flames și Canadiens în două schimburi recente? În martie trecut, Michael McNiven a fost transferat la Flames pentru a fi analizat în viitor. Apoi, în august, Sean Monahan a fost transferat către CH pentru a fi analizat în viitor. De ce nu ai spus că Monahan este o compensație pentru McNiven?

Sr. Adrien Cormier

Răspuns de la Simon-Olivier Lorange:

Anunțarea „considerațiilor viitoare” este un mod politicos de a spune că o echipă nu va primi nimic pentru jucătorul (jucătorii) pe care îi schimbă, deoarece un director general îl acceptă pe altul. Cele două tranzacții pe care le menționezi nu au nicio legătură între ele, dar ilustrează clar două situații, cea a unui jucător marginal și cea a unui câștigător mare. McNiven, un portar din liga minoră, nu mai avea loc în organizația Canadiens și probabil că era destinat ECHL. El a aparținut celor de la Flames doar trei săptămâni înainte de a fi transferat senatorilor de la Ottawa pentru aceleași „considerații viitoare”. Cât despre Monahan, Flames au vrut să scape de contractul său greu. GM Kent Hughes a fost bucuros să-i ajute, dar i-a costat o alegere în prima rundă.

Cine ce plateste?

Când jucătorii sunt plecați, sunt hrăniți și adăpostiți?

Louise Belec

Răspuns de la Simon-Olivier Lorange:

Aceste elemente sunt prevăzute în contractul colectiv de unire a jucătorilor de Liga. Echipele au responsabilitatea de a-și găzdui jucătorii – în același mod în care un așa-zis muncitor „obișnuit” probabil nu va plăti cazarea pe drum. Pentru mese se plătește o diurnă. Când acest contract colectiv a fost semnat în ianuarie 2013, această diurnă a fost stabilită la 100 USD per jucător, sumă indexată în fiecare an conform indicelui american al prețurilor de consum.

Ridică bățul spart!


FOTO PERRY NELSON, ARHIVA SPORTIVE SUA AZI

Nikita Kucherov (86) de la Tampa Bay Lightning își rupe bățul în timpul unui joc împotriva insulelor din New York, în septembrie 2020.

Cu patru „bărbați în dungi” pe gheață, de ce să nu ridici bețele rupte și să eviți rănile și accidentele?

Jean-Pierre Laberge

Răspuns de la Guillaume Lefrancois:

Această problemă este de fapt buna judecată a oficialilor. Ei nu vor înceta să urmărească acțiunea doar pentru a ridica un băț rătăcit. Pe de altă parte, dacă există o autorizare, arbitrul din spatele jocului, în timp ce ajunge din urmă cu acțiunea, poate foarte bine să facă o ocolire și să ridice un băț rupt.

„Este o problemă de securitate, atât pentru oficial, cât și pentru jucători”, a spus Stéphane Auger, fost arbitru, acum analist la TVA Sports. Ne vom aminti și de căderea grea a lui Brendan Gallagher în trupă, pe 22 octombrie împotriva lui Dallas, după ce micul extremă dreapta își pusese patinul pe un baston rupt.

Reclamele sunt în mișcare!


FOTO DAVID KIROUAC, USA TODAY SPORTS

Există reclame statice pe casetele Bell Center, pe care telespectatorii de la fața locului le văd.

Când te uiți la un meci de hochei, vezi reclame care se schimbă frecvent. Se presupune că nu este așa în arenă. Poți explica cum funcționează totul?

Andre Rivest

Răspuns de la Katherine Harvey-Pinard:

Panourile digitale de patinoar (Tablouri de bord îmbunătățite digital), introdus în Liga Națională în octombrie, folosesc inteligența artificială. După cum v-ați putea aștepta, există publicitate statică pe casetele Bell Center, pe care telespectatorii de la fața locului o văd. Noua tehnologie permite acum să fie ștearsă și înlocuită cu televiziune. Potrivit unui articol ESPN Network publicat pe 3 octombrie, există cinci zone diferite care pot fi vândute sponsorilor, una în spatele celor două plase și una în fiecare dintre cele trei zone. Un total de 120 de reclame de 30 de secunde sunt programate pentru fiecare joc. Această nouă tehnologie înseamnă, de asemenea, că fiecare echipă poate vinde acum reclame atunci când călătorește în străinătate; astfel, un spectator din Quebec vede doar reclame de la companiile Quebec, chiar dacă Canadiens joacă la Pittsburgh, de exemplu.

De unde vine vocea?


FOTO DOMINICK GRAVEL, ARHIVELE LA PRESSE

Félix Auger-Aliassime pe stadionul IGA în august anul trecut

Am avut șansa de a asista la o victorie a lui Félix Auger-Aliassime pe stadionul IGA, dar am observat că arbitrii care se văd de obicei lângă vânătorii de mingi în fundul terenului nu erau acolo. Apelurile de minge offline se auzeau bine, dar nu am putut observa unde erau poziționați arbitrii. Au fost pur și simplu înlocuite de sistemul de recuperare video?

Bruno Choquette

Răspuns de la Nicholas Richard:

Ochiul tău nu te-a înșelat. Într-adevăr, în majoritatea turneelor ​​majore, cum este cazul de la Montreal, terenurile centrale sunt echipate cu sistemul Hawk-Eye, care înlocuiește în cele din urmă judecătorii de linie. Chiar dacă ia resurse umane, acest sistem este mai fiabil și mai puțin falibil. Vocea pe care ați auzit-o a fost înregistrată și a sunat OUT când mingea a căzut afară.

Add Comment