Léa Salamé: această fotografie rară și adorabilă de vacanță cu fiul ei

Vinerea aceasta, 6 mai, Léa Salamé a împărtășit un instantaneu rar cu fiul ei de cinci ani, Gabriel. Un duo mamă-fiu care se distrează la plajă.

Un duo mamă-fiu cu îngerii. Pe contul ei de Instagram, Léa Salamé este mai obișnuită să-și promoveze diversele emisiuni. Dar uneori sunt felii adorabile de viață pe care jurnalista este de acord să le împărtășească abonaților săi, așa cum este și în această vineri, 6 mai. Absentă de la antena France Inter de joi, 5 mai, Léa Salamé se bucură de un binemeritat weekend prelungit. Și în timp ce vremea este (aproape) în vacanța de vară, însoțitorul lui Raphaël Glucksmann nu a rezistat tentației de a lua o gură de aer curat. În povestea contului ei de Instagram, ea a dezvăluit o fotografie a ei și a fiului ei, Gabriel bucurându-te de soare și de aceste temperaturi de vară.

Utilizatorii de internet îl pot observa urmarire bărbatul ei de doar cinci ani ani pe plajă. Ochelari de soare pe nas, băiatul – căruia nu-l vedem chipul – este îmbrăcat în marinière și blugi. “A respira [respirer, ndlr]„, legendă principala parte interesată pe care, cu această campanie prezidențială foarte particulară, o are, fără îndoială nu a avut mult timp pentru fiul său în ultimele săptămâni. Trebuie spus că jurnalistul este pe toate fronturile. Între dimineața lui France Inter, Elysee 2022 și Suntem în direct, a asigurat Léa Salamé. “Tocmai am avut unul dintre cei mai bogați ani ai carierei mele. Nu am muncit niciodată atât de mult. Dar nu voi putea să țin acest ritm în sezonul viitor…„, i-a mărturisit ea TV de divertisment aceasta luni, 2 mai.

Acest pact pe care Léa Salamé l-a încheiat cu fiul și ginerele ei

Așa că va trebui să facă o alegere. Dacă plecarea ei din cea mai ascultată dimineață din Franța i s-a părut în țevi, ea a reconsiderat această decizie. “Au trecut șapte ani de când am fost acolo cu fiul și ginerele meu la micul dejun… Mă doare inima și este foarte greu„, s-a plâns ea Revista TVdezvăluind că ai”face un pact cu copiii spunându-le că voi lipsi mai mult anul acesta din cauza alegerilor prezidențiale și le-am promis că voi fi mai disponibil odată ce aceste alegeri se vor termina„. Promisiune ținută.

Eșuând să petreacă întotdeauna mult timp cu familia lui, Léa Salamé favorizează calitatea acestor momente în familie. Acesta este cazul în special la sfârșitul zilei. “De la 18 la 20, mă ocup de baie, cină, istorie și ora de culcare: acestea sunt cele patru lucruri pe care încerc să le fac în fiecare seară, având laptopul închis dacă se poate, altfel departe.“, i-a explicat ea Gală în 2019. Ce ar trebui să poată face mai mult anul viitor, deoarece intenționează să tragă o linie în cadrul programului politic al France 2.”Ne gândim la asta, nu este rezolvat. Nu pot continua“, scapă ea TV de divertisment. Bărbații din viața ei sunt cei care vor fi încântați.

Încărcare-widget

Abonați-vă la buletinul informativ Closermag.fr pentru a primi gratuit cele mai recente știri

© Instagram

2/12 –

Gabriel și Lea Salame
Un duo mamă-fiu cu îngerii

© doc France Inter

3/12 –

Lea Salame
Absentă de la antena France Inter din această joi, 5 mai, Léa Salamé se bucură de un binemeritat weekend prelungit

© doc France 2

4/12 –

Lea Salame
Și în timp ce vremea este (aproape) vacanță de vară, Léa Salamé nu a rezistat tentației de a lua o gură de aer curat.

© Instagram

5/12 –

Léa Salamé și Gabriel
În povestea contului ei de Instagram, ea a dezvăluit această fotografie cu ea și fiul ei, Gabriel, bucurându-se de soare și de aceste temperaturi de vară.

© Instagram

6/12 –

Gabriel și fratele său vitreg
Internauții îl pot observa astfel urmărindu-și bărbatul de doar cinci ani pe o plajă

© Instagram

7/12 –

Raphaël Glucksmann și fiii săi
Ochelari de soare pe nas, baiatul – a carui fata nu-l vedem – este imbracat in marinière si blugi

© Instagram

8/12 –

Gabriel și fratele său vitreg
“A respira [respirer, ndlr]„, legendă principala parte interesată care, cu această campanie prezidențială cu totul specială, probabil că nu a avut mult timp pentru fiul ei în ultimele săptămâni.

© doc France Inter

9/12 –

Lea Salame
Trebuie spus că jurnalistul este pe toate fronturile

© doc France 2

10/12 –

Lea Salame
“Tocmai am trăit unul dintre cei mai bogați ani ai carierei mele. N-am muncit niciodată atât de mult. Dar nu voi reuși să păstrez acest ritm în sezonul viitor…”, a mărturisit ea

© doc France 2

11/12 –

Lea Salame
„Au trecut șapte ani de când sunt prezent cu fiul meu și cu ginerele meu la micul dejun… Mă doare inima și este foarte greu”, s-a plâns Léa Salamé care a făcut un pact cu băieții

© Instagram

12/12 –

Gabriel și Raphael Glucksmann
„Le-am promis că voi fi mai disponibil odată ce aceste alegeri se vor termina”. Promisiune ținută pentru Léa Salamé care le oferă momente de calitate

Add Comment