Quinté PMU – Predicția PRIX DU CHATEAU DE BAYEUX 30 noiembrie 2022

Prognoza Canalturf.com


Fotografia lui Monsieur Xoo Sosire PMU PRIX DE REIMS Hipodromul SAINT CLOUD 09.07.2021

La fel ca cu o zi înainte, quintéiştii vor trebui să lucreze la un quinté de la Deauville, miercurea aceasta, Prix du Château de Bayeux. Afișat pe podiumul evenimentului Prix Jouvence, în septembrie la Saint-Cloud, SRIFANELOGREEN și STĂCILE BADEN se prezintă acolo cu ambiţii. Ar trebui să se explice cu cei cu experiență MR XOO (foto).
6 DOMNUL XOO : Acest rezident al Yann Barberot nu mai trebuie să se dovedească într-o astfel de companie, înregistrând o victorie și opt locuri în șaptesprezece curse consecutive. În plus, în trei ieșiri iarna trecută pe traseul propus, a semnat două locuri 2 și aceasta pe cinci. Preferatul nostru.
5 STANCI BADEN : Nu ar trebui să fie condamnat în grabă la ultima sa interpretare nereușită, într-un quinté Clodoaldien, în luna octombrie. Mai ales că anterior semnase trei podiumuri consecutive în alte cincimi. Deja un câștigător pe nisipurile din Deauville și confirmat la egalitate, merită să fie răscumpărat.
3 SRIFANELOGREEN : În nouă ieșiri anul acesta, a obținut patru victorii și trei locuri pe locul secund. Dovada progresului său constant. A câștigat astfel un quinté, vara aceasta la Dieppe, înainte de a se clasa pe locul 2 într-un alt eveniment, mai nou la Saint-Cloud. Forțat să creadă.
13 DOAR LUMINĂ : Este clar că dă dovadă de o regularitate lăudabilă. În șaisprezece ieșiri publice, el a terminat într-adevăr de cincisprezece ori printre primii șase, în special semnatând șapte podiumuri. Pe de altă parte, nu a părăsit niciodată primele patru din cinci ieșiri pe această pistă. Norocul lui este serios.
16 OBÂNZ LA OBÂJ : Este singurul copil de 3 ani la începutul acestui quinté. În plus, descoperă nisipul și rămâne pe un eșec într-o cincime la Saint-Cloud. Totuși, judecat pe locul 2 obținut într-un al cincilea, la începutul lunii septembrie, la Saint-Cloud înclină aici spre neîncredere. Mai ales că are un număr bun la tarabe.
7 LA ROSELIERE : A mers mai bine decât indica locul 12 dobândit în quinté Prix du Pays de Bray, la începutul lunii pe această pistă. Pe de altă parte, ea găsește suprafața pe care câștigase un handicap, la sfârșitul lunii august. Dacă nu este deranjată de distanța crescută, ar trebui să fie implicată.
15 PUNCTUL DE CONTROL CHARLIE : A participat deja la 24 de linii drepte, inclusiv o victorie și nouă locuri. Al cincilea într-o cincime din aceeași factură, pe acest curs, la aceeași perioadă a anului trecut, pare să se descurce la fel de bine, sau chiar mai bine anul acesta. Neîncrederea prevalează.
4 LUPTA LETTYT : Acest castron de 5 ani se poate lăuda că a semnat trei victorii în ultimele patru ieșiri publice, inclusiv cea obținută într-o cincime, la începutul lunii pe această pistă. Deși a revenit la cântar, își păstrează cuvântul. Măcar pentru a obține un loc.
În cazul nealergătorului: 11 SITUMELEDEMANDAIS

PMUClienții PMU – Joacă în această cursă


Selecția lui Stéphane Davy

BAZA
6 DOMNUL XOO
5 STĂCILE BADEN
COTE OBLIGATE
3 SRIFANELOGREEN
13 DOAR LUMINĂ
16 OBRAZ LA OBRAZ
STRĂRII
7 LA ROSELIERE
15 PUNCTUL DE CONTROL CHARLIE
4 LUPTA LETTYT

Rezumatul prognosticului:

Favorit
6 – DOMNUL XOO

Îndrăgostit de ceva
5 – STĂCI BADEN

Moment de nebunie
13 – DOAR LUMINĂ

Prognoza ZEturf.frPrognoza ZEturf.fr


Selecția ZEturf.fr

Prognoza Genybet.fr


Înapoi la hipodromul Deauville miercuri cu un Quinté+ (Top 5 pe genybet.fr) rezervat cailor mai în vârstă pe traseul de 2500 de metri al pistei de nisip fibros. Evident caii de la start sunt obisnuiti si gasim un pursang coborat la o valoare interesanta, domnul Xoo (6). Apărând antrenamentul lui Yann Barberot, acesta tocmai a ocupat un plăcut al patrulea loc într-o cursă de revendicare bine compusă și s-a întors pe un traseu pe care-l iubește, deoarece a înregistrat 80 de succese în primele 4 din 5 ieșiri. Câștigător al unui handicap mare în 40,5 în martie, evoluează în 38 și, prin urmare, se poate reconecta perfect cu succesul. El va avea preferința noastră Doar lumină (13)care nu mai trebuie prezentat, s-a dovedit în marile handicapuri cu o valoare de 35,5 și ar trebui să lupte din nou pentru locuri în Quinté+. obraz la obraz (16) nu ar trebui să fie condamnată la ultimul ei eșec în care a avut de-a face cu cei 16 pe frânghie. Mai bine la tarabe în această miercuri, își poate relua cursul bunei sale performanțe.
Baden Rocks (5) Bineînțeles că trebuie răscumpărat după ultima sa performanță slabă, lucrurile nu au mers bine și de data aceasta ar trebui să-și arate cea mai bună față. La Roseliere (7) se poate aprecia prelungirea distantei, este necesar sa se bazeze pe ea pentru locuri. Srifanelogreen (3) este într-o formă excelentă și a arătat că poate fi în continuare competitiv la valoarea 39. Mai bine să-l ai cu tine într-un costum extins. Punctul de control Charlie (15) nu este cotidian, dar are mijloacele de a juca un rol la sfârșitul unei curse bune. Insula Mare (10) va completa selecția noastră. Această reprezentantă a lui Jean-Pierre Gauvon nu s-a dovedit încă în marile handicapuri dar încă ne poate surprinde pentru că și-a arătat deja mijloacele. Pentru o evaluare…


Selecția Genybet.fr

Nu. Cal Jocheu
6 DOMNUL XOO GUITRAUD C.
13 DOAR LUMINĂ GROSBOIS C.
16 OBRAZ LA OBRAZ Guyon M.
5 STĂCILE BADEN Pasquier S.
7 LA ROSELIERE BACHELOT T.
3 SRIFANELOGREEN BARZALONA M.
15 PUNCTUL DE CONTROL CHARLIE MENDIZABAL I.
10 INSULA ÎNALTĂ VELON Mlle M.
4 LUPTA LETTYT LEMAITRE A.
9 BAZOCURI BENOIST G.
2 BERKANE HARDOIN E.
11 DACA M-AI INTREBAT PESLIER doamna M.
1 REVOLȚAT MOISE G.
14 SUFLARE DE FOC VALLE SKAR MISS F.
8 SAAM BAILS MISS L.
12 BOBYDASILVER PUCHIN A.

Selecția presei

În fiecare zi, Canalturf vă invită să consultați pt cursa Quinté+, lista celor 10 cai selectaţi de principalele ziare ale presei cai (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

Nu. Cal Jocheu
13 DOAR LUMINĂ GROSBOIS C.
5 STĂCILE BADEN Pasquier S.
3 SRIFANELOGREEN BARZALONA M.
4 LUPTA LETTYT LEMAITRE A.
14 SUFLARE DE FOC VALLE SKAR MISS F.
6 DOMNUL XOO GUITRAUD C.
15 PUNCTUL DE CONTROL CHARLIE MENDIZABAL I.
16 OBRAZ LA OBRAZ Guyon M.
9 BAZOCURI BENOIST G.
2 BERKANE HARDOIN E.

Add Comment