Quinté PMU – Pronosticul PRIX DE SAINT-CENERI-LE-GEREI 26 dec. 2022

Prognoza Canalturf.com


Fotografia lui Ciccio Boy

Quinté+, luni, la Deauville, în Prix de Saint-Cénéri-Le-Gérei, un eveniment de nivel de clasa 2 cu handicap divizat (ref. +19,5), peste 1500 metri psf, pentru cai întregi, cabri și iepe de 3 ani Si mai sus. Foarte regulat CICCIO BĂIAT (fotografia noastră) poate fi folosită ca bază.

6 CICCIO BĂIAT : În ultimele șase curse, toate în Quinté+, a terminat pe locul al doilea de patru ori, o dată pe al treilea și o dată pe al șaselea. Acest mare specialist în psf încă mai caută o victorie într-un Quinté+. Și-ar putea găsi ziua în această luni la Deauville.

9 AGAPI MIA : În Quinté+ din 6 decembrie și 16 noiembrie la psf din Chantilly, a fost clasat pe locul cinci, terminând bine de fiecare dată. Are potențialul de a urca pe podium aici. Totul va fi o întrebare dacă cursa merge bine sau prost.

3 CEATA : Al treilea în Quinté+ din 16 octombrie la ParisLonchamp, apoi al patrulea în cel din 16 noiembrie peste psf din Chantilly, a revenit la victorie pe 6 decembrie într-un handicap de clasa 3 peste 1600 de metri psf din Chantilly. Deși este evaluat acum la 39 de ani, acest câstru de calitate în vârstă de 5 ani încă mai are mijloacele pentru a face bine.

2 PRIETENUL MEU SCOTIANUL : Pe 1 noiembrie la Dieppe, într-o cursă în condiții de Clasa 2 peste 1400 de metri, a revenit la victoria care i-a scăpat de mult timp. Eficient pe psf, este teoretic competitiv pentru un clasament bun la 40,5 din valoare. Rețineți că a terminat pe locul doi la acest eveniment anul trecut (în valoare de 42).

8 MASTERBOY : Al patrulea în Quinté+ din 8 noiembrie de la Fontainebleau, după un final de cursă foarte bun, acest castron de 4 și-a dovedit competitivitatea în 36,5 de valoare în marile handicapuri. Va alerga pentru prima dată pe psf. Dacă se adaptează, poate surprinde plăcut.

12 SASSY RASCAL : A cincea la Quinté+ din 2 noiembrie la psf din Chantilly, apoi a doua din cea din 22 noiembrie la psf din Deauville, această puștină de 3 ani nu ar trebui să fie ridicolă la această clasă. Este un bun underdog.

7 CRIN ROZ : Al doilea într-un Quinté+ pe 16 august pe linia dreaptă Deauville, deja împotriva bătrânilor săi și al șaselea în urmă Nesăbuit în Quinté+ din 2 noiembrie, este, de asemenea, o aplicație care nu trebuie neglijată.

10 VIN SALUTĂ : Al patrulea într-un Quinté+ pe gazon pe 29 septembrie la Chantilly și un al șaptelea bun într-un Quinté+ pe 16 noiembrie la psf din Chantilly, resursele sale sunt evidente la acest nivel. Pentru un loc mic, nu este o imposibilitate.

În caz de non-starter : 1 BAIATUL MINUNE

PMUClienții PMU – Joacă în această cursă


selecția lui Nicolas Laborasse

BAZA
6 CICCIO BĂIAT
9 AGAPI MIA
COTE OBLIGATE
3 CEAŢĂ
2 PRIETENUL MEU SCOTIAN
8 MASTERBOY
STRĂRII
12 SASSY RASCAL
7 LILY ROSE
10 VIN SALUTĂ

Rezumatul prognosticului:

Favorit
6 – CICCIO BAIAT

Îndrăgostit de ceva
3 – CEATA

Moment de nebunie
10 – VIN SALUTĂ

Prognoza ZEturf.frPrognoza ZEturf.fr


Ziua lui CICCIO BOY?

O întâlnire de Boxing Day la Deauville, care începe cu Ze5-Evenimentun handicap mare pentru caii în vârstă de 3 ani și peste și disputați peste 1.500 de metri.
Mai trebuie să te prezinți Ciccio Boy Anul acesta ? De multe ori al doilea la acest nivel, își caută mai mult ca niciodată cursa și, în acest domeniu, poate puțin mai puțin dur decât ultimul, ar putea în sfârșit să atingă obiectivul.
Va constitui o bază esențială, înainte Lily Rose care știe să termine foarte repede și va fi și mai bun pe acest curs, baiatul minune care găsește o distanță mai pe placul lui mai ales că îi place acest curs și Agapi Mia căruia îi lipsește micul truc de a câștiga dar ale cărui ultime capete de cursă erau convingătoare. Prietenul meu scoțian și-a recăpătat forma și va juca pe locuri în ciuda greutății sale, în compania lui Ceaţăpenalizat, dar încă competitiv, Puerto Maderounul dintre cadeții cursei, care nu a mers atât de rău în ultima perioadă, și de Nesăbuit, în formă excelentă în acest moment, dar poate mai confortabil pe un pic mai scurt.


Selecția ZEturf.fr

Nu. Cal Jocheu
6 CICCIO BĂIAT BENOIST G.
7 LILY ROSE LECOEUVRE C.
1 BAIATUL MINUNE BACHELOT T.
9 AGAPI MIA MOISE G.
2 PRIETENUL MEU SCOTIAN DELALANDE M.
3 CEAŢĂ Pasquier S.
5 PUERTO MADERO LERNER M.
12 SASSY RASCAL VERON F.

Prognoza Genybet.fr


Direcția Deauville și pista șlefuită cu fibre pentru un Quinté+ (Top 5 pe genybet.fr) rezervat cailor mai în vârstă pe distanța de 1500 de metri. Viteza și aptitudinea pentru nisip vor fi necesare pentru a străluci, calități care Ciccio Boy (6). Acest cal prezentat de Igor Endaltsev continuă să lupte pentru a câștiga un prim titlu la categoria handicapuri mari, în valoare de 36,5, are într-adevăr 7 accesiți și 75% succes printre primii 5. Ar trebui să dea încă o dată tot ce poate și să lupte pentru victorie. , este o bază logică.
Agapi Mia (9) va conduce opoziţia. Această iapă cu experiență rămâne pe două performanțe foarte bune în handicapuri mari similare și ar trebui să joace din nou un rol principal. Ea este inevitabilă.
Ashiktash (14) face primii pași în marile handicapuri. Dezvoltat de Francis-Henri Graffard, acest nou-nouț pursânge continuă să progreseze și se află la o greutate interesantă în partea de jos a tabelului, își poate găsi drumul în această categorie. Puerto Madero (5) trebuie luat cu încredere, este tăiat pentru a merge bine la acest nivel de competiție. Prietenul meu scoțian (2) găsește un traseu pe care îl apreciază în mod deosebit, are într-adevăr 2 secundoi și 75% succes între primele 5 în 4 încercări la 1500 de metri PSF de la Deauville. ceață (3) tocmai a câștigat, dar poate confirma în ciuda penalty-ului, masterboy (8) este un cal confirmat în această categorie și reprezintă un formidabil tandem feminin, cel al Anastasiei Wattel și Marie Vélon. Sassy Rascal (12) tocmai a evoluat foarte bine la acest nivel al competiției. În mod logic se așteaptă o confirmare de la el.


Selecția Genybet.fr

Nu. Cal Jocheu
6 CICCIO BĂIAT BENOIST G.
9 AGAPI MIA MOISE G.
14 ASHIKTASH JOURNIAC H.
5 PUERTO MADERO LERNER M.
2 PRIETENUL MEU SCOTIAN DELALANDE M.
3 CEAŢĂ Pasquier S.
8 MASTERBOY VELON Mlle M.
12 SASSY RASCAL VERON F.
15 FORCHESTER LEBOUC îmbrățișare.
13 GAME RUN GRANDIN M.
10 VIN SALUTĂ LEMAITRE A.
7 LILY ROSE LECOEUVRE C.
4 CIRANO CRASTUS A.
1 BAIATUL MINUNE BACHELOT T.
11 DUMINICĂ CEL MAI BUN Pădurea M.
16 FIXARE UND SANTIAGO DOMNULUI D.

Selecția presei

În fiecare zi, Canalturf vă invită să consultați pt cursa Quinté+, lista celor 10 cai selectaţi de principalele ziare ale presei cai (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

Add Comment